ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ARISTON CANDIDATES

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

ARISTON CANDIDATES
Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Τι είναι το Αriston Candidates

Το Αriston Candidates είναι ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το οποίο διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες, την αυτοεκτίμηση, την εστία ελέγχου και τα ενδιαφέροντα του ατόμου, και στη συνέχεια εντοπίζει με ακρίβεια τις ειδικότητες που του ταιριάζουν, καθώς και τα αντίστοιχα Τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος (ΑΕΙ, ΤΕΙ). Το Αriston Candidates απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, καθώς επίσης και σε σπουδαστές που επιθυμούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ιδιαίτερα για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, τα αποτελέσματα του Τεστ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αξιόπιστα δεδομένα στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου, μέσω ειδικού λογισμικού που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό. Επίσης, διατίθεται ειδική συστοιχία η οποία απευθύνεται σε ενήλικα άτομα που επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν την καριέρα τους.

Πώς γίνεται το Αriston Candidates

Το Αriston Candidates διατίθεται μέσω πιστοποιημένων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και υλοποιείται μόνο με τη χρήση Η/Υ, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, ώστε να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων. Παράλληλα, διενεργείται έλεγχος των απαντήσεων που δίνονται (μέσω ανιχνευτών ψεύδους), ώστε να αξιολογείται και η ειλικρίνεια του εξεταζόμενου. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό προς το χρήστη και ολοκληρώνεται σε 60 λεπτά.

Η αξιοπιστία του Αriston Candidates

Το Αriston Candidates είναι, και μάλιστα με διαφορά, το πιο αξιόπιστο τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού διότι:

  • Βασίζεται σε μελέτες και πανεπιστημιακές έρευνες άνω των 30 ετών
  • Εξασφαλίζει με απόλυτα επιστημονικό τρόπο την αντικειμενικότητα και την ειλικρίνεια των απαντήσεων (8 βαθμοί αλήθειας)
  • Έχει το μεγαλύτερο Δείκτη Αξιοπιστίας (99%) και ευρύτατο Δείγμα Στάθμισης παγκοσμίως (20.000 νέοι)
  • Εκδίδει αποτελέσματα βάσει πολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών, συγκρίσεων και συνδυασμών (850 εκατομμυρίων περίπου), που εκτελούνται εξατομικευμένα για κάθε εξεταζόμενο

Αποτέλεσμα Πανεπιστημιακών Ερευνών για την Ψυχομετρική σειρά Ariston

Η Ψυχομετρική σειρά Ariston βασίζεται σε εξειδικευμένες, πανεπιστημιακές έρευνες δεκαετιών της επιστημονικής ομάδας Computer Academy, που αφορούν την ανάλυση της εργασιακής προσωπικότητας και το συσχετισμό αυτής με τα χαρακτηριστικά και τις διανοητικές απαιτήσεις του κάθε επαγγέλματος. Οι εν λόγω έρευνες έχουν ως βάση τους αξιόπιστες ψυχομετρικές μεθόδους, καθώς και διεθνείς θεωρίες προσωπικότητας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Αriston Candidates, βάζει ΑΡΙΣΤΑ στο μέλλον σου

Η συμμετοχή σου στο Αriston Candidates, σου παρέχει, επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξεις τη σωστή Ομάδα Προσανατολισμού του Νέου Λυκείου, να γνωρίσεις τις Σχολές που σε ενδιαφέρουν και σου ταιριάζουν, να αντλήσεις πληροφορίες γι’ αυτές, αλλά και να συμπληρώσεις αυτόματα το Μηχανογραφικό σου Δελτίο, μέσω ειδικού λογισμικού, το οποίο συνοδεύει το τεστ και συνεκτιμά όλα τα παραπάνω δεδομένα.